Има неща, които не могат да се обяснят с думи. Едно от тях е преживяването във вихъра на звука от тибетските купи.

Ако обърнем поглед назад във времето и се поинтересуваме от силата на звуковата вълна, ще открием, че в мистерията на съществуването непременно присъства звук в различни честоти, който влияе на всички измерения в проявения свят. Материята е в обхвата на сетивата ни, но това съвсем не е всичко. Помислете само за невидимите трептения на емоциите, за обаянието и интуицията. Освен това съществуват безброй различни състояния на ума, които силно се влияят от звуците. Всъщност ние сме постоянно под влияние на някакъв вид звукова вибрация, но не обръщаме внимание на това.

Нека се пренесем за малко в дивна гора. Пролет е. Какво чувате? Може би гласове на птички, може би ромоленето на вода от водопад, а може би долавяте шумът от пропукващите се под краката ви листа… Така неволно попадаме в лек транс от тази тясна връзка с природата и дори да затворим очи ще останем така погълнати от този магичен миг, че скоро ще забавим всякакви тревоги, всякакви проблеми и ще се почувстваме свободни.

Тибетските купи са един от най-лесните начини да се обърнем навътре, към себе си, към душата и хармонията, недосегаема за никой друг, защото е удивителна и единствена – личното ни пространство.

Звукотерапията е средство за постигане на пълен релакс и хармония на тялото, емоциите и ума. Чрез този метод вие можете да се пренесете отвъд тази реалност и да откриете решението на разбични проблеми, да се отворите за силата си, да събудите най-ценните си съзидателни способности!

За да се запишете за индивидуална сесия, обадете се на телефона за контакти:

0887 689903

Люба Комитова