Звукът на тибетските купи е силно въздействащ върху вътрешния баланс на човека. Това е така, защото ние се влияем от честотата на звуците по принцип, а тибетските купи имам силата да хармонизират психическото състояние. Примерно, ако се нуждаете от релакс ще го постигнете много лесно дори само за 15-тина минути звукотерапия. Ако имате нужда да се освободите от нервни напрежения или да се разтоварите от стреса на ежедневието ви, тогава с помощта на гласа от купите ще можете да се пренесете в необятния свят на хармонията на душата ви, защото фините вибрации, които се носят в пространството по време на звукотерапията изчистват от всякакви негативни емоции.

Тибетските купи са един от най-лесните начини да се обърнем навътре, към себе си и да се почувстваме спокойни.

Ако поледнем назад във времето и се поинтересуваме от силата на звуковата вълна, ще открием, че звуците съществуват в различни честоти. Ние – хората, възприемаме много малка част от звуковите честоти, тъй като слухат ни е способен да долови само 20 Hz и 20 kHz . Ние възприемаме света със сетивата си, но това съвсем не е всичко.

Ето какво постигаме чрез звуковата терапия – пренасяне отвъд сетивния свят, чрез разнообразието на звуците, които се разпростират не само в обхвата на нашия слух. По този начин се преодолявт вътрешните напрежения и се сливаме с хармонията на природата си, защото тези звуци са естествени и свързани със стихиите – земя, вода, огън и въздух. Помислете само за невидимите трептения на емоциите, за обаянието и интуицията. Освен това съществуват безброй различни състояния на ума, които силно се влияят от звуците. Всъщност ние сме постоянно под влияние на някакъв вид звукова вибрация, но не обръщаме внимание на това.

Гласът на тибетските купи, подобно на камбана, докосва душата.

За какво може да Ви бъде полезна звукотерапията?

За постигане на емоционален баланс и спокойствие в ума.

За растарт на ментално ниво. При пренатоварване с работа и ангажименти.

За медитация – прекрасен начин да помислиш за себе си.

Звукотерапията има и лечебно въздействие, тъй като вибрациите от ласа на купите влияят оздравително. Звуците имат вибрация, която действа на клетъчно ниво. Това помога да се премине през някой здравословни проблеми по-леко и дава по-голям шанс на здравето.

В съчетание с психотерапия, звукотерапията придобива уникална сила!

За да се запишете за индивидуална сесия, обадете се на телефона за контакти: 0887 689903 – Люба Комитова

Таксата за една сесия, за 60мин. е 50лв.

Никога не е късно да направиш нещо за себе си 🙂