Консултиране онлайн!Използваме Skype.

Когато сте заети и нямате време за консултация с личен контакт тогава вариантът с онлайн връзката е много добър.

Ако живеете в чужбина, то вие можете да разговаряте спокойно на родния си език и да обсъждаме проблемите, които ви тревожат. Самият факт, че се намирате далеч от България може да е причина за различни тревожни състояния като депресия например.

Можем да използваме  Skype като предварително се чуем по телефона и се уговорим.

Споделям мнението, че ако човек разбира проблема си, то той е наполовина решен. Общата ни цел е да намерим верния път към разбирането и след това към решението на проблемите, които се явяват пречка към изживяването на живота пълноценно. Понякога има много тежки моменти, тогава е добре да знаете, че не сте сами. Мисля и вярвам, че винаги има начин да се открие силата, която всеки човек носи в себе си и да я  използва по най-добрия начин.

Знам, че много хора са успели да направят промяна в себе си, а щом те са успели, защо и вие да не можете?

 Опознаването на себе си се оказва не толкова лесна задача. Всичко друго е по-лесно от това – да видим себе си, да разберем своите реакции и защо имаме точно тези проблеми. Може би решението е много просто, само трябва да се отдръпнете за малко от всичко това, което е изпълнило живота ви с напрежение и ще го откриете, съвсем сами. Можем да си бъдем взаимно полезни като заедно, споделяйки опита си предприемем една стъпка към промяната.

Общата ни цел е да преминем през кризите и трудните ситуации ръка за ръка и да намерим верния път към решението. Ако  считате, че вече всичко сте опитали и винаги нещо ви се изплъзва, нещо ви убягва, е нека да опитаме заедно да създадем нова идея.

Телефон за контакти – 0887 689903, Люба Комитова, Skype name – Laya__

Онлайн сесиите са на 30лв. за 60мин. и се заплащат по банков път.