Дата – 02.11.2023г., четвъртък

От 18:00 до 20:15ч.

Място – Студио „Мандала“, в Хридая – Бургас


Водещ – Люба Комитова
Психолог – психотерапевт

         Нищо не се случва без причина в този свят. Никой не се е родил случайно и всеки има своето място в безкрайната Вселена. Участието в констелация – психотерапевтичен подход е начин да се решат дългогодишни проблеми, чиито корени са в миналото и често са свързани с кармични връзки.
         Може понякога да си мислите, че животът няма смисъл, че не разбирате защо сте родени точно тук, точно сега, при тези родители. А може би сте осиновени и се питате – Защо съм изоставен, с какво съм заслужил това?
         Вие сте точно там, където трябва да бъдете и вървите по пътя на душата си. Имате точно толкова право на избор, колкото всеки друг и сте толкова важни, колкото всеки друг. Погледнато отстрани това изглежда абсурдно, но е така.
Нашата задача е да разберем кои сме. Това ще отвори врата към безброй отговори и ще изпълни сърцето с радост.
         Този въпрос – Кой съм аз, става все по-актуален, въпреки честата му употреба. Да, така е, защото в търсене на истината, което е заложено изначално в човека, стигаме до въпроси кат тези – какво е миналото ми, какви са предците ми, защо имам проблемите, които имам … Отговорът е в самите въпроси и всички водят до – Кой съм аз? Ние сме това, което сме и има начин да живеем в хармония с всичко около нас, но тази хармония може би не е това, което си пожелаваме, защото и желанията се влияят от външни фактори, защото няма как да избягаме от реалността и да не виждаме какво става наоколо. Така е устроен светът. Личността се претапя в цялото. И все пак, искаме си своето щастие. Затова, нека да тръгнем на пътуване във времето и да видим къде ще ни отведе нишката на съдбата.
        Констатациите са сравнително нов метод за психотерапия, но за кратко време придоби популярност, защото е много достъпен за хората, които участват. Констатациите се използват за работа с различни видове проблеми, включително:
• Семейни проблеми: проблеми във взаимоотношенията между родители и деца, братя и сестри, съпрузи и партньори, както и с роднини.
• Проблеми при намиране правилния партньор.
• Лични проблеми: тревожност, депресия, зависимости, фобии – страхове, ОКР – натрапчиви мисли и действия, паник атаки – виене на свят без причина, подкосяване на краката в конкретни ситуации и др…
• Проблеми в работата: конфликти с колегите, прегаряне – преумора, неуспех в намирането на подходяща работа и др.
• Проблеми в социалната среда – трудно създаване на приятелски отношения
• Проблеми с вътрешния мир – чувство за неразбиране от другите, самота, отхвърляне от определени групи хора или отделни личности. Обикновено този проблем е свързан с болезнено усещане за отхвърляне без причина.

Констелацията може да ви бъде полезна, да рестартирате живота си и да се почувствате – себе си!
–––––––––––––––––––––––––

Как да се запишете за участие в констелацията?
Можете да присъствате като:
Участник – таксата е 30лв. при заплащане до 26.10.2023, след тази дата таксата е 40лв. Вашата роля ще бъде да присъствате и да участвате в констелацията. Ще имате възможност да почувствате магията на процеса. Въздействието идва като следствие от участието.
За представяне на случай – таксата е 60лв. Изисква се предварителна среща, която не се заплаща допълнително. Свържете се с мен на посочения за контакти телефон.
В тази сесия ще има възможност за два случая.
Към момента има заявка за един случай и можете да се възползвате от възможността за представяне на случай.
Запазване на място – Обадете се на посочения за контакти телефон и заявете своето участие.
Телефон за контакти: 0887 689903 – Люба Комитова