Заповядайте в света новостите! Онлайн можем да решим много проблеми, които изискват време и място. Нека да бъдем практични и да се възползваме от модерната техника, която ни отваря врата към още един начин за общуване – дистанционно, но на живо!

До скоро и аз, като много други хора, бях скептична относно този алтернативен вариант за провеждане на психолоични сеанси, но ето че се оказа, че много хора го предпочитат. Затова, Ви предлагам, ако нямате време, ако се притеснявате от посещение в кабинет, по ваши лични причини, ако искате да ви се помогне да разрешите някакъв свой проблем, моете да опитате така – онлайн сесия 🙂 обадете се по телефона и ще се уговорим.

Ето и някой от темите, които представляват интерес за много хора:

Вътрешният баланс – първата стъпка към успеха в бизнеса и в личните отношения 🙂

Сложните проблеми с децата и тийнейджърите – кой ще се промени – Те или Вие, или ще постигнете баланс по пътя на разбирането на проблемите?

Решаване на проблемите с: депресията, фобиите, паник атаките, различни страхове, натрапчивите мисли … Решения, отговори и варианти за промяна чрез разговори, сеанси с медитация и хипноза.

Регресия, хипноза и медитативен тренинг.

Работа с подсъзнанието – за освобождаване на напрежения от минали преживявания, които са нанесли психологическа травма. Това са дълбоко потънали спомени, които продължават да ни карат да мислим за тях и не ни оставят на спокойствие.  Примерно: загуба на близък, раздяла с приятел или партньор, криза на възрастта и други.

Варианти за справяне с конфликти и недоразумения с: партньори, съпрузи, роднини и други взаимоотношения.

Как да постигнем лична трансформация – когато желаете да промените някое свое качество или навик, можем да потърсим решението заедно.


Телефон за контакти – 0887 689903, Люба Комитова

Времетраене на един сеанс – 45 мин.

Стойност на една сесия – 40лв.

Заплащат се предварително по банков път, когато работим онлайн.

„Център за йога и психология – Хридая“ ЕООД IBAN: BG35BGUS91601006196400