Когато сте ограничени от времето или разстоянието, но имате нужда от психологически съвет, от разговор или просто да свалите напрежението, то тогава можете да изберете точно този вариант за среща –  Онлайн.  

Ето някой от темите, които можем да обсъдим:

Вътрешният баланс – първата стъпка към успеха в бизнеса и в личните отношения 🙂

Сложните проблеми с децата и тийнейджърите – кой ще се промени – Те или Вие, или ще постигнете баланс по пътя на разбирането на проблемите?

Какви са причините за: депресия, фобия, паника, страх, натрапчиви мисли … Решения, отговори и варианти за промяна чрез разговори, сеанси с медитация и хипноза.

Можем ли да решим проблем чрез хипноза? А, чрез регресия? Често задавани въпроси: Наистина ли има предишни животи? И, наистина ли можем да стигнем до минал живот?

Работа с подсъзнанието – за освобождаване на напрежения от минали преживявания, които са нанесли психологическа травма. Това са дълбоко потънали спомени, които продължават да ни карат да мислим за тях и не ни оставят на спокойствие.  Примерно: загуба на близък, раздяла с приятел или партньор, криза на възрастта и други.

Варианти за справяне с конфликти и недоразумения с: партньори, съпрузи, роднини и други взаимоотношения.

Как да постигнем лична трансформация – когато желаете да промените някое свое качество или навик, можем да потърсим решението заедно.


Телефон за контакти – 0887 689903, Люба Комитова

Можем да работим в реална среща или онлайн.

Сесиите са 45 мин.

Стойност на една сесия – 40лв.

Заплащат се предварително по банков път, когато работим онлайн.

„Център за йога и психология – Хридая“ ЕООД IBAN: BG35BGUS91601006196400