Регресия – техника за освобождаване от натрупани в миналото негативни преживявания.

Регресията е медитативен метод, чрез който можете да постигнете спокойствие и хармония във вътрешния си мир.

Най-успешни са водените регресивни медитации! 

Да се впуснем на малко пътешествие в своите спомени, своето минало, а може би и в някой минал живот …

Знаете навярно, че регресията е особена медитативна практика, която често се представя под различни имена – хипноза, астрално пътешествие и други подобни и зад всяко едно стои идеята да навлезем в непознатия свят, който носим в дълбините на несъзнаваното, нашето скрито информационно поле. Моята цел е да се научим да влизаме в тези различни състояния на съзнанието, без които не можем да постигнем регресия.
Не бива де се заблуждаваме, че когато фантазията се активира сме постигнали нужното състояние. Можем да сме откровени със себе си и да разграничим фантазиите от действителното вглъбено състояние на медитацията и транса. Да направим поредната стъпка в развитието на умението си – да контролираме ума и да се пренасяме, действително във времето, без илюзия и без самозаблуда.
Какви са ползите от регресията:
*Можете да се избавите от постоянно повтарящи се проблеми, от неприятни контакти и да си дадете отговори на много въпроси от типа: „Защо все така се случва …“
*Започваме да разбираме защо харесваме определени неща и защо имаме непоносимост към други, защо сме подредили дома си така, защо харесваме точно определени миризми, а други не, защо не се разбираме с някой хора и защо с други винаги сме в хармонични отношения.
*Отговорите на много въпроси идват сами и спонтанно сякаш се променя всичко, когато нещо от миналото бъде преработено с настоящото осъзнаване..
*Реграсията е медитативна практика и може да ви даде нов поглед над нещата от живота. Използваме я, за да се отърсим от напреженията си и също, за да се освободим от мисли, които не ни дават покой, и ако съществува някакво съмнение, че носим със себе си кармични уроци, които ни спъват по пътя към успеха, да започнем с изчистването им, за да вървим напред без тежестите от миналото. По този начин регресията може да се разбира като пречистваща ума и емоциите ни практика.

Люба Комитова