Здравейте!

Информацията в следващите редове ще ви послужи да се ориентирате във видовете сеанси, времетраенето и таксуването им.

Психологическо консултиране (първа среща),  продължителност до 45мин. – 40лв.

Психологически сеанс за възрастни, продължителност до 45 мин. – 40лв. 

Психологически сеанс за деца до 12 години, продължителност до 45 мин. – 35лв. 

Семейно консултиране (с двамата партньори), продължителност на сесията до 60 мин. – 50лв.

Семейно консултиране (само с единия партньор), продължителност на сесията до 45 мин. – 40лв.

Хипнотерапия, 60мин. – 50лв.

Звукова, вибрационна терапия (с тибетски купи), 60мин. – 50лв.

Медитативна терапия – сесия, 45мин. – 40лв.

Онлайн сесия, 60мин. 50лв.

Абонамент за възрастни, 4 сесии, за един месец – 140лв. 

Абонамент за деца до 12 години –  4 сесии, за един месец – 120лв.

Какво да очаквате:

  • Първа среща – Психологическо консултиране. На първата ни среща ще поговорим за нещата, които Ви безпокоят и ще обсъдим варианти за решаването им.
  • Психологически сеанси: психотерапия, хипнотерапия, регресия, психологически транс – всички сесии с психотерапевтичен или консултативен характер. Има възможност за 4 сесии като абонаментен план – тези срещи са свързани една с друга. Всяка следваща сесия е надграждане на предходните. Понякога резултатите идват след една – две сесии, а друг път е нужно повече време, но ако поработим упорито за няколко месеца можете да постигнете удивителни резултати, дори и за проблеми, които изглеждат неразрешими.
  • Семейно консултиране с двамата партньори. В тези срещи се изясняват важни въпроси от взаимоотношенията.
  • Семейно консултиране, индивидуално. Този вариант е за предпочитане, ако започнем семейна терапия, за да може да се стигне до изясняване на конфликтните точки и работа за преодоляването им.
  • Консултиране и психотерапия за деца и юноши.  Всичко свързано с проблемите на децата може да подлежи на промяна, защото те все още не са оформени личности. Заедно можем да направим големи промени – важни за развитието на детето или юношата. Понякога работим в екип с родителите.
  • Консултиране при конфликти в бизнес отношенията. Съдействие за избор на персонал (Често възникват конфликти в комуникацията между работодател и работник. Тези консултации служат и на двете страни да решат нарушените взаимоотношения)
  • Психотерапия при тревожни състояния. На първата среща правим анализ на положението , в което се намирате и се фокусираме върху симптомите, които Ви безпокоят. Обикнавено тревожните състояния са: паник атаки, натрапчиви мисли, фобии, страхове, вътрешно безпокойство, непрекъснато усещане за напрежение – сякаш има някаква опасност… 

Важно е да знаем как да постъпваме, когато се появи усещане за страх или имаме симптоми като:  свиване в стомаха; стягане в гърлото; задушаване – трудно си поемате дъх; изпотяване; блокиране на говора; изпитвате ужас от нещо – невидимо и въображаемо, а няма реално от какво; непрестанни мисли – обикновено негативни… Може би не е късно да направите опит да се справите без лекарства. Точно за това са тези срещи – да поговорим и да решим как да се справим с тревожността. 

Хипнотерапия, медитативна терапия и звукова терапия – това са по-различни методи за работа с ума, емоциите и чувствата. Можете да прочетете повече в статиите, които са на ваше разположение в сайта, за да решите дали желаете да опитате накъв тип сеанс.

  • Психотерапия при зависимости – храна, алкохол, цигари… Това са сесии със силно влияние при зависимости. Проблемът може да се повлияе и да се излекувате от тази неприятна форма на привързаност към нещо, каквото и да е то! Преди да запишете час, помислете до колко силно желаете да се изправите пред този силен противник – изкусителят, виртуалният партньор, този който поставя клопката 🙂 

За запазване на час, телефон: 0887 689903

Люба Комитова 


За заплащане по банков път:

„Център за йога и психология – Хридая“ ЕООД

IBAN: BG35BGUS91601006196400
Адрес:
гр. Бургас, бул. „Ст. Стамболов“ 120, ет.3, ст. 314

Люба Комитова