• Първа среща – Психологическо консултиране. На първата ни среща ще поговорим за нещата, които Ви безпокоят и ще обсъдим варианти за решаването им.)
  • Психологически сеанси: психотерапия, хипнотерапия, регресия, психологически транс – всички сесии с психотерапевтичен или консултативен характер. Има възможност за 4 сесии за 140лв. (Тези срещи са свързани една с друга. Всяка следваща сесия е надграждане на предходните. Понякога резултатите идват след една – две сесии, а друг път е нужно повече време, но ако поработим упорито за няколко месеца можете да постигните удивителни резултати, дори и за проблеми, които изглеждат неразрешими.)
  • Семейно консултиране с двамата партньори (В тези срещи се изясняват важни въпроси от взаимоотношенията)
  • Семейно консултиране, индивидуално.
  • Консултиране и психотерапия на деца и юноши.  Всичко свързано с проблемите на децата може да подлежи на промяна, защото те все още не са оформени личности. Заедно можем да направим големи промени – важни за развитието на детето или юношата. 
  • Консултиране при конфликти в бизнес отношенията – тест за избор на персонал (Често възникват конфликти в комуникацията между работодател и работник. Тези консултации служат и на двете страни да решат нарушените взаимоотношения)
  • Психотерапия при тревожни състояния. На първата среща правим анализ на положението , в което се намирате и се фокусираме върху симптомите, които Ви безпокоят. Обикнавено тревожните състояния са: паник атаки, натрапчиви мисли, фобии, страхове, вътрешно безпокойство, непрекъснато усещане за напрежение – сякаш има някаква опасност… 

Важно е да знаем как да постъпваме, когато се появи усещане за страх или имаме симптоми като:  свиване в стомаха; стягане в гърлото; задушаване – трудно си поемате дъх; изпотяване; блокиране на говора; изпитвате ужас от нещо – невидимо и въображаемо, а няма реално от какво; непрестанни мисли – обикновено негативни… Може би не е късно да направите опит да се справите без лекарства. Точно за това са тези срещи – да поговорим и да решим как да се справим с тревожността. 

  • Психотерапия при зависимости – храна, алкохол, цигари… Това са сесии със силно влияние при зависимости. Проблемът може да се повлияе и да се излекувате от тази неприятна форма на привързаност към нещо, каквото и да е то! Преди да запишете час, помислете до колко силно желаете да се изправите пред този силен противник – изкусителят, виртуалният партньор, този който поставя клопката 🙂 

Продължителност на сесиите и цени:

Сесия с продължителност до 45 мин. – 40лв. 

Сесия с продължителност 90 мин. – 60лв.

Медитативни психотерапевтични тренинги – 30 мин. – 30 лв.

Терапевтична програма за 30 дни, 4 сесии – 140лв.

За спешни случай се насрочва среща в деня, в който се обаждате. Винаги имам един резервен час, който е точно за такива ситуации. 


За запазване на час, телефон: 0887 689903

Люба Шулева – Комитова