Групова регресия

Водещ – Люба Комитова

Адрес: Бургас, бул. „Ст. Стамболов“120 на третия етаж – студио „Мандала“

Специално за развиване на способност за пребиваване в променено състояние на съзнанието.

Теоретично, може да прочетете тази кратка статия, но това далеч не е всичко.

Когато говорим за РЕГРЕСИЯ или ПРОГРЕСИЯ нека да изясним за какво става въпрос. Всеки, който се е опитвал да практикува медитация знае, че понятието   ВРЕМЕ променя обичайното си значение. Пребиваването в медитативно състояние е умение, което се развива с всяка следваща практика. А самата РЕГРЕСИЯ изисква ДА МОЖЕШ ДА БЪДЕШ В ТОВА променено състояние на съзнанието. Защо? Защото всичко, което се случва в това измерение е в досег с по-дълбинната същност на човека, наричана подсъзнание. За тази теория има вече толкова много писания, че се чудя, дали да продължавам с обясненията. И все пак може би е важно да се каже още нещо.

Всички практики от типа на регресията всъщност са трансови. Всяка една техника, която може да ви отведе в алфа ниво или дори в тета ще ви бъде полезна, за да стигнете до успешна регресия. РЕГРЕСИЯТА трябва да се случи спонтанно и който иска да я направи би трябвало да е запознат с процеса й и не само с него, трябва да е наясно също, че има неща, които могат да променят живота му, защото когато се потопите в едно друго измерение на проявения свят е възможно да се промени гледната точка. Много хора използват тези техники точно за това. От тук възниква и мисълта, дали е добре да опитваме подобни практики или да продължим пътя си без тях. Ако аз трябва да дам отговор на такъв въпрос бих казала, че пътешествията както в това, така и в другите измерения винаги крият изненади. Има и друго, ако имате водач по време на регресия вероятността да се получи успешна и приятна практика са много големи.

Цената зе груповата регресия на 20 юли е 12лв. Участието е само с предварително записване. Може да се използва карта от Йога център – Хридая от която ще се таксуват две посещения.

Телефон за контакти – 0887 689903, Люба Комитова


Тема от 22 май 2016, проведена сесия

Следващата ни среща ще бъде на тема: Техники за посяване зрънцето на промяната. Как нещата, които правим или мислим могат да станат причина за най-неочаквани последствия, такива, за които дори не подозираме. Според древните учения за тялото и ума, каквото е йога например, се счита, че ние всички сме свързани като мрежа от диаманти и всичко, което става в единия край на мрежата се отразява във всички останали мъниста. Аналогично на това нашите действия могат да окажат влияние в далечна точка на земята, без да сме имали такова намерение. Това е част от темата за следващата регресия..

„Който контролира миналото контролира бъдещето. Който контролира настоящето контролира миналото.“ Джордж Оруел

Знаете ли за ефекта на пеперудата, а за паралелните светове?

Дали носим кармата си от някогашен живот или градим съдбата си сега и сме в състояние  да я създадем според желанието си … А дали сме готови за последствията … Има естествено, въпроси и отговори на всичко, доколко обаче са истинни можем да сме убедени, само когато вярваме в тях.

Последен проведен сензитивен тренинг на 16.01.16г. /събота/ от 14:00 до 16:00ч.

Тема : „ Екстаз и позитивизъм или тревожност и негативизъм“

Този психологичен тренинг засяга въпроса за контрол на емоциите и включва практическа част под формата на тренинг. Техниките, които ще се разгледат спомагат за развиване на способности за самоконтрол и могат да се използват в ежедневни ситуации.

За основа се използват специфични методи за промяна на структурата на мисловния модел.

Успехът от тези тренинги зависи най-вече от личната мотивация и готоност за промяна. Ако искате да направите нещо за себе си чрез подобен вид упражнения ние ще направим една първа стъпка в тази посока.


Някой от темите проведени през 2015г.
КАРМИЧНИ ВРЪЗКИ
Тази тема е част от един процес, наречен – себепознание. Успеем ли да разберем, какво представлява кармата, ще си обясним повечето от нещата, които ни се случват в живота. Често се случва така, че най-близките ни хора постъпват с нас най-лошо. Или пък тези, които обичаме ни изоставят точно в най-трудните ни моменти. Не можем да разберем, защо някакъв проблем остава неразрешен години наред и в един миг, сякаш от самосебе си се решава.
Е, ние всички сме част от този свят, този живот и този времеви период. В това време, пространство и място имаме точно тази малка частица – сега, моментът на настоящето. Нали бихте могли да си представите какво представлява мигът преди малко и този след малко. И сега връзката между тях. Този момент, който наричме минало може да е преди секунда, а може и да е преди година, или преди хиляди години. При всички случаи ние го наричаме с понятието – минало. Така постъпваме и с бъдещето. Кармата е тази връзка, която съществува в тези измерения.
Това е темата ни, как се случват тези връзки, защо имаме около себе си точно тези хора и защо животът ни е изграден точно по този начин? И също така – можем ли нещо да променим, нещо да направим за своята карма.
ЙОГА НИДРА
Практиката йога нидра е широко разпространена през последните години. Тя е тантрическа техника за постигане на дълбока релаксация и медитация.
Ако имате интерес към медитативните състояния, за вас би било полезно да се запознаете подробно с йога нидра, защото тя може да ви помогне да се чувствате по-спокойни и уверени в себе си.

Люба Комитова

Телефон за контакти: 0887 689903