СИЛАТА ДА БЪДЕШ СЕБЕ СИ – психологичен семинар

На 16.10.2021г., събота от 13:00 до 17:00 в

В студио „Анахата“ към „Хридая“ – център за йога и психология

Водещ – Люба Комитова

Заповядайте на еднодневния семинар за силата да отстояваме своите позиции в живота, за изборите, които правим и връзката ни с гласа на тялото, което непрестанно ни дава информация от какво се нуждае и как се чувства, но дали успяваме да я чуем е разшифроваме? Тайната за вътрешната хармония се крие в нашия дълбинен свят, който наричаме подсъзнание. Това не е случайно, защото всичко което възприемаме за реалност, от най-ранно детство оставя следа, а тя се превръща в спомен, който с времето се превръща в архетип или казано с други думи – архивирано впечатление с код за разархивиране, примерно миризма, цвят, звук… Този код се провокира понякога от житейските ситуации и тогава миналото впечатление се появява в настоящия момент като някаква нова реакция, която буди безпокойство или пък еуфория, защото причините са някъде далеч в миналото и отдавна са забравени като история или ситуация. Когато разберем, че зад всяка мечта, желание и дори цел има подсъзнателно влияние, тогава осъзнато започваме да търсим начините за постигане на тази мечта или се отказваме от нея, ако почувстваме, че сме живели в заблуда, вменена от някой друг още в детството ни. Този процес, който се опитах накратко да изложа се нарича – вътрешна трансформация, а в източната философия се свързва с израстване на духа, защото да промениш дълбоко вкоренена информация и да я възприемеш като правилна не е лесно.

Какво включва семинарът:

  • Лекция на тема: „Силата да бъдеш себе си“ / позитивна психотерапия, I част
  • Интерактивно – поглед към миналото / Който владее миналото той владее бъдещето“ Джордж Оруел
  • Гласа на тялото / психологически тренинг за обръщане на внимание, на знаците, които дава тялото ни.
  • Почивка с чай, кафе, бисквитки
  • Лекция на тема: „Силата да бъдеш себе си“, II част
  • Медитация: „Живей в хармония с Висшия си Аз“ + „Котва“ – техника за постигане на цел, използва се подсъзнанието.
  • Сатсанг – Закриване на семинара

Ето и моето представяне 🙂

Позитивен психотерапевт съм, също и йога учител. Занимавам се с йога от близо трийсет години и работя като психотерапевт през последните 12 години. Като цяло съм ориентирана към темите за психологическата същност на човека и влиянието на йога върху тялото, ума и емоциите. Психологията е нещо, което винаги съм чувствала за много важно и вероятно затова се насочих към тази професия. Използвам всички възможни методи и техники, до които съм успяла да достигна и за които съм се уверила, че дават резултат. В годините на обучението ми като психотерапевт, а и след това, продължавам да се обогатявам с новите тенденции в психологията. В работата си – индивидуално и в групи, се стремя да постигнем най-добрия резултат, особено когато имаме конкретна цел. Считам за най-важно всичко в работния процес да бъде естествено и разбираемо за хората. Желанието ми е да се сработим като екип и да намерим решение на проблемите, които ни пречат да живеем спокойно и щастливо.

Още за мен можете да погледнете тук.

Записване и запазване на място за участие в семинара:

Местата в залата са за 12 човека.

Таксата за участие е 35лв. за един човек.

Отстъпка при запазване на две места – 60лв.

Заплащането можете да направите в офиса но Хридая, на Адрес: Бургас, бул. „Ст. Стамболов“120, ет. 3, ст. 314 За тази цел трябва да се обадите на телефона за контакти и да си уговорим среща. Ако предпочитате плащане по банка, това са данните на Хридая: „Център за йога и психология – Хридая“ ЕООД IBAN: BG35BGUS91601006196400

Крайна дата за записване: 10.10.2021г.

Адрес: Бургас, бул. „Ст. Стамболов“120, ет. 6, Студио „Анахата“, към Хридая – център за йога и психология

Телефони за контакт:

0887 689903 – Люба Комитова